Film i TV

ŠOK! U ZADRUGU ULAZI BIVŠI DEČKO UROŠA ĆERTIĆA?! Bije ga glas ŠVALERČINE, a ON za velike pare raskrinkava kaskadera

Otkako je ušao u šestu sezonu rijalitija Zadruga, o Urošu Ćertiću kruže priče da voli muški pol, međutim, on se svim silama trudi da dokaže da je naklonjen isključivo pripadnicama ljepšeg pola.

Uroš Ćertić - Srbija danas

Od kada je ušao u šestu sezonu Zadruge, njegovi cimeri su ga nebrojeno mnogo puta nazivali homose.sualcem, tvrdeći da imaju dokaze i da znaju s kim je sve bio u spoljnom svijetu. On bi svaki put isticao da to nije istina, te da je uvijek bio samo sa ženama, i to prelijepim, uspješnim, poznatim i slavnim. Međutim, za njega će sve promijeniti kada se u Bijelu kuću useli onaj s kojim je navodno bio u intimnoj vezi.

– U Zadrugu uskoro ulazi Urošev bivši partner s kojim je imao kratkotrajnu, ali burnu s*ksualnu vezu. Iako su je krili od očiju javnosti, a kada bi se negdje pojavili skupa, svog partnera je predstavljao kao dobrog druga – otkrio je izvor za Rijaliti plus.

– Nekima je čak pričao da mu je dečko zapravo personalni trener, jer se inače bavi bodibildingom i fitnesom – ispričao je izvor.

Prema pisanju medija, produkcija Zadruge je zaista stupila u kontakt sa zasad nepoznatim, a markantnim muškarcem, koji će se uskoro za veliki novac susresti oči u oči sa Ćertićem.

– Sve je dogovoreno i ugovor je potpisan. Zasad se ne zna tačan datum njegovog ulaska, ali je sasvim izvjesno da će do njega doći. Uroš, koji je poznat po tome da voli da vrijeđa i ponižava druge učesnike rijalitija, ostat će bez argumenata kada javno bude ponižen, ne zbog s*ksualnog opredjeljenja, već zbog lažnog predstavljanja.

Zanimljivo je to što je supruga Zvezdana Slavnića Ana Slavnić za Pink.rs potvrdila navode da je Uroš Ćertić bis*ksualac.

– Uroš je deklarisani bis*ksualac i dobro radi one stvari s muškarcima. Ja protiv toga nemam ništa, najviše na svijetu volim svoje drugove gejeve, ali nemoj se prikazivati onakvim kakav nisi – zaključila je Ana, piše Alo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh