Film i TV

“PAR PUTA JE IZLAZIO IZ RIJALITIJA” – Isplivali ŠOK detalji o Dejanu: “Nije zaslužio pobjedu! PRODUKCIJA ga je…”

Učesnik pete sezone rijaliti programa “Zadruga”, Đole Kralj, otkrio je šokantne detalje o pobjedniku Dejanu Dragojeviću, kao i njegovoj izabanici Aleksandrom Nikolić.

Naime, Đole Kralj tvrdi da je Dragojević više puta bježao sa imanja u Šimanovcima, kao i da je njegovo ponašanje tokom boravka u “Zadruzi” iscenirano radi podrške publike.

– Da se razumijemo, on je par puta odlazio, izlazio kroz prozor, njega je produkcija vraćala – rekao je bivši zadrugar, pa dodao:

– Sto posto mislim da nije zaslužio pobjedu, pobjedu je zaslužila Dalila Dragojević – rekao je on.

Na pitanje šta misli o Aleksandri Nikolić i povezivanju nje sa Zvezdanom Slavnićem, Kralj je rekao:

– Mi svi znamo ko je Aleksandra – dodao je pa otkrio da on smatra da njena veza sa Dejanom Dragojevićem nije iskrena, te da je zapravo “prava ljubav”, Aleksandra ne bi ušla u rijaliti, već bi ostala napolju sa njim, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh