Film i TV

“MANIPULIŠE POMINJUĆI MOJE RODITELJE!” – Miljana osula paljbu po Bebici, pa mu sasula sve u lice

U toku je anketa u Bijeloj kući. Zadrugari biraju najvećeg emotivnog manipulatora u Zadruzi. Na red je došla Miljana Kulić.

Bebica i Miljana - screenshot

– Meni je tu draga Aleks, ali moram da je navedem. Ona je koristila Matoru za neke stvari. Naredna koja je tu je Dalila, cijela kosmičkla ljubav sa Carem je nestala, sada je u tom odnosu sa Anđelom. Svi smo mislili da je Car manipulator, a ispalo je drugačije. Treće mjesto po meni je Bebica koji manipuliše sa mnom pominjujući moje roditelje – rekla je Miljana, piše Srbija danas.

U video – prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh