Estrada

DA LI JE NORMALNO DA OVAKO IZGLEDA ŽENA OD 54 GODINE? Došla bez muža pa izdominirala!

Dženifer Lopez se pojavila u svjetlucavoj i providnoj haljini modnog brenda Skajpereli i sve prisutne ostavila bez teksta.

Malo ko bi pomislio da jedna 54-godišnja žena izgleda ovako dobro. Zategnuta, vidno mršavija, sa blistavom kožom i kosom, Dženifer Lopez je izgledala bolje nego ikada.

S obzirom da je na Met Galu došla bez muža, nikog nije bilo tu da skrene pažnju sa nje. Ovo je bilo njenih pet minuta i ona je iskoristila to pojavljivanje maksimalno.

Inače, Dženifer Lopez se posljednjih godinu dana bori sa negativnim publicitetom. Od kako je ponovo obnovila vezu sa Benom Aflekom, a potom se i udala za njega, mnogi smatraju da je to urađeno strateški.

Posle godinu dana, kada je izašao film o njihovoju ljubavi, to je bila samo potvrda onog na šta se sumnjalo – da je pjevačica i glumica odlučila da odbro unovči svoju i Benovu ljubavnu priču.

Svako pojavljivanje bračnog para u javnosti nije bilo nimalo srećno s obzirom da je glumac izgledao krajnje jadno i napaćeno, ni nalik sretnom i zadovoljnom mladoženji.

Dženifer je na to sve rekla: “Ne znam šta pričate, Ben je srećan, tu je, zadovoljan je..” Izgleda da ona ne vidi ili ne želi da vidi ono o čemu cijeli svijet priča, a to je da se Benu baš i ne dopada uloga koja mu je dodijeljena ženidbom sa Dženifer Lopez.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh