Estrada

Madonu tužili fanovi

Dva Madonina obožavaoca su prošlog mjeseca tužili pjevačicu zato što je zakasnila na koncert u Njujorku više od dva sata.

Madonna - instagram

Majkl Felovs i Džonatan Hejdn su podnijeli tužbu protiv Madone zato što je kasnila na tri koncerta u tri dana zaredom po dva sata. U sudskim dokumentima se navodi da “ne bi platili ulaznice da su znali da će koncert početi tako kasno”, piše Bi-Bi-Si.

“Mnogi koji su prisustvovali koncertima, a održavali su se radnim danima, morali su rano da ustanu da bi otišli na posao i brinuli o svojim porodičnim obavezama narednog dana”, navedeno je u dokumentima, pišu nezavisne.

Oni tuže promotera “Live Nation” i “prostor Barclays Center” u kojem se održao koncert, zbog “lažnog oglašavanja, nemarnog predstavljanja i nepravednih zavodljivih praksi trgovine”.

“Optuženi nisu pružili nikakvo obavještenje da će koncerti početi mnogo kasnije, a to je rezultiralo dugačkim redovima fanova na vratima”, navodi se u spisima, pa u skladu sa tim gospoda Felovs u Hejdn traže odštetu.

Ovo nije prvi put da su fanovi prigovarali pjevačici zbog kašnjenja na koncerte, a 2019. godine je jedan fan iz Amerike podnio tužbu protiv pjevačice zbog kašnjenja na koncert, ali je dobrovoljno povukao mjesec dana kasnije, prenosi “ABC News”.

Iste godine je Madona podijelila post u kojem je uživo na sceni rekla fanovima: “Morate razumjeti nešto, a to je da kraljica nikada ne kasni.”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh