Estrada

Haris Džinović ponovo o kćerki Đini: Rekao sam joj kako da se ponaša..

Popularni bh. pjevač Haris Džinović često dobija novinarska pitanja koja se tiču njegove kćerke Đine, konkretno njenog ponašanja na društvenim mrežama.

Đina, koja ima tek 19 godina, već dugo objavljuje prilično smjele fotografije i snimke, kojim njen otac Haris baš i nije oduševljen.

Tako se barem dalo naslutiti iz njegovih ranijih komentara na tu temu.

“Ona radi svoj posao, mene to ne zanima. Izabrala je taj Instagram i volio bih da u tome bude uspješna. Ona je mlada, dvadeseta godina, a svaki čovjek treba nečim da se bavi. Treba da je nešto zainteresuje, da uradi nešto od sebe, da li je to taj put ili neki drugi, treba se uvijek nečim baviti u životu. Ona ne pita ni mene ni Melinu kada ide negdje. Možda sa Melinom više sarađuje na tom planu Instagrama, sa mnom ne. Pokaže mi nekad neku fotku, pita me da li je to dobro, da li mi se sviđa, ja dam neki komentar, a da li ga ona uvaži ili ne, to ne znam”.Đina zarađuje reklamirajući određene brendove na društvenim mrežama, a Haris je to ponovo prokomentarisao.

“Savjete joj nisam davao jer nemam iskustva u tom poslu, ali sam joj rekao da se ponaša onako kako treba, normalno i pristojno. Ne miješam se u njen posao i njen odabir. Ja jesam upoznat u to, ali ona bi mogla da vam da neke eksplicitne odgovore i ono što tačno tražite”, poručio je Haris Džinović.Haris Džinović i njegova supruga Melina imaju dvoje djece, a pored Đine, tu je i sin Kan,pišu Vijesti


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh