Estrada

“Lavicama samo niz dlaku, obrnutno ne valja…”: JK kolegama dala uputstvo kako da se ponašaju prema njoj

“To želim, to volim, to je logično”, poručila je ona

Jelena Karleuša se jutros probudila i odlučila da postavi neke “granice”.

Ona je objavila stori koji je bio jasno upućen njenim kolegama, a u kojem je jasno da do znanja kakvo ponašanje ne tolariše.

– Raznim Crnim Ku*cima i Palcima, Kurtama Murtama, Nućijima, reperima, treperima, početnicima raznih fela, dajem prijateljski savet! Ako vam je potrebna reklama, pametnije je da me lepo pohvalite, logično i opravdano. Zauzvrat ćete dobiti i moju lepu reč, podršku i reklamu zlata vrednu.

Nikakvo odgovaranje meni, nikakvo ku**enje, ništa, to ne volim. Vaša jedina šansa da malo potrajete u šou bizu je da budete dobri! Inače, od muzičke karijere mrka kapa! Znaci oš! Opaljivanje šlihta – poručila je ona

– To želim, to volim, to je logično i to tako treba u našoj bajci o kraljici i patuljcima! Inače jedete otrovnu jabuku i nije vam dobro. Čemu to? Jednostavno je… lavicama samo niz dlaku… Obrnutno ne valja.. – istakla je Jelena.

Inače, Jelena je jutros objavila Instagram stori u kojem je isprozivala Nućija.

– Zato te nema nigde ni u top 5 da te neko sluša, prijatelju. ‘Ajde ti lepo sjaši s’ mene, ne vadiš me iz usta mesecima. Nikada ti ime nisam spomenula. Shvati ovaj odgovor kao moju humanitarnu pomoć tebi i tvojoj nepostojećoj karijeri. P.S. Ovaj čovek ima nadimak Nući, da objasnim ljudima koji ne znaju ko je – napisala je JK na “storiju”.

Inače, Nući je nedavno istakao da se oseća prozvanim od strane Jelene, te je bio primoran u više navrata da joj odgovori.

– Osetio sam da je momenat da odgovorim, a to sam uradio zato što me je spominjala, direktno ili indirektno – prenosi Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh