Estrada

NAKON INCIDENTA SA SINOM: Oglasila se Zlata Petrović

Folk pjevač Đani sa svojom suprugom Slađom organizirao je proslavu rođendana svoje mezimice Sofije koja je napunila 18 godina.

Zlata Petrović - Novi

Mnoge poznate zvanice stigle su u jedan elitni beogradski restoran, a među njima je bila i pjevačica Zlata Petrović, koja je stigla u pratnji sina Jovana Pejića koji je napravio manji incident pred okupljenim fotoreporterima.

Naime, prilikom Zlatinog dolaska, njen sin Jovan je pokazao nezadovoljstvo jer je trebao da pozira sa majkom pripadnicima sedme sile i tada je vikao na nju.

Nakon toga je Zlata stala pred novinare i otkrila što je Jovan bio neraspoložen.

–Moj sin to ne voli, on ne voli da se slika. Ljuti se, ali on je divno dijete. On ne voli ovo, kaže on meni da ne voli da se slika i ja razumijem to – rekla je Zlata pa je dodala kako planira da se provede na rođendanu.

– Ja ovdje nisam došla da pijem kiselu vodu, već da popijem i da se proveselim a onda i da zapjevam koju – otkrila je Zlata, piše express.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh