Estrada

Regionalna pomama za snajkom Lepe Brene: Nakon Beograda, Aleksandra Prijović imaće čak 4 nastupa u Zagrebu i 2 u Sarajevu

“Bravoo”, pohvalila ju je Jelena Rozga u komentarima, a drugi se nadovezali : “Aleksandra, možeš prijeći na stadione pošto su ti dvorane postale male”, “Ma kapa do poda”, “Hoćemo još”

Aleksandra Prijović najavila je drugi koncert u Sarajevu nakon što je rasprodala karte za tri koncerta u Zagrebu pa pustila u prodaju i one za četvrti.

Jedna od najpopularnijih srpskih pjevačica o kojoj ovih dana nitko ne prestaje govoriti, Aleksandra Prijović, niže uspjeh za uspjehom, kakvima se rijetko tko od njezinih kolega može pohvaliti i ostavlja sve u nevjerici, piše Dnevnik.hr.

Naime, nakon što je održala tri uzastopna koncerta u Beogradu, rasprodala tri zagrebačka i pustila u prodaju karte za četvrti, Aleksandra je najavila još jedan koncert u sarajevskoj Zetri pa će tako i tamo nastupiti dva dana zaredom.

“A sada moje drago Sarajevo…vidimo se i 29. 10. u Zetri”, napisala je Aleksandra uz najavu koncerta na svojem profilu na Instagramu.

“Bravoo”, pohvalila ju je naša Jelena Rozga u komentarima, a drugi se nadovezali u komentarima: “Popis stanovništa našeg Balkana”, “Aleksandra, možeš prijeći na stadione pošto su ti dvorane postale male”, “Aleksandra čim trepne zakaže novu Arenu i novi datum”, “Kraljica! Bravo”, “Pa dobro ženo, što ti radiš? Tri Beograd, četiri Zagreb, dva Zetra. Jel ima kraja?”, “Kraljica si, majke mi, “Žena ne staje”, “Ovo je jezivo dominantno”, “Žena održava festival”, “Ma kapa do poda”, “Hoćemo još”.

“Vjerovala sam ja da će sve biti dobro sa zagrebačkom Arenom, ali ovo je stvarno čudo i ovo stvarno nisam očekivala. Nakon toliko poziva prijatelja, suradnika, poruka obožavatelja, ja sam se morala odlučiti i na četvrtu Arenu. Oko datuma nismo baš imali izbora, jer su unaprijed rezervirani tako da će se novi koncert održati 4.12. četvrtu večer zaredom. Iskreno, teško je raditi četiri dana za redom, ali ja ću se potruditi da svaki bude kao prvi, dat ću sve od sebe, i više nego itko misli da mogu”, otkrila je oduševljena Prijović, inače snaha Lepe Brene i supruga njenog sina Filipa, za Extra FM nakon što je objavljena vijest o njezinu četvrtom zagrebačkom koncertu.

Prijović ne krije da su i njezini najbliži su pod dojmom svega što se događa ovih dana.

“Svi su u šoku, moja majka koja je trenutno u Hrvatskoj u Belom Manastiru govori kako joj telefon ne prestaje zvoniti, zovu je i novinari – rekla sam joj – javi se, pohvali se, ovo je jako lijepa stvar. Nitko nije svjestan i ne može vjerovati…”

Čini se kako zagrebačka Arena nema toliko slobodnih datuma koliko Aleksandra Prijović ima obožavatelja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh