Estrada

Džejla Ramović otpjevala dio svoje nove pjesme “Kazamat” koju će uskoro objaviti

Mlada bosanskohercegovačka pjevačica Džejla Ramović danas je objavila snimak na kojem pjeva dio iz svoje nove pjesme koja će po svemu sudeći nositi naziv “Kazamat”.

Džejla Ramović - Instagram

Ramović je novu pjesmu najavila na svom Instagram profilu, a svojim pratiteljima je otkrila da će snimati i spot.

“Mrzim tvoje gene, stvorene za mene… Kazamat, uskoro”, napisala je kratko.

Njena publika je oduševljena onim što je čula, a mnogi su joj komplimente uputili u komentarima.

“Jedva čekam”, “Predobro”, “Nestvarna si. Predobro zvuči”, “Može li pjesma izaći što prije”, “Hit u najavi”, “Kako super zvuči, jedva čekam”, samo su neki od brojnih komentara.

Svoju posljednju pjesmu Džejla je objavila u novembru prošle godine, riječ je o pjesmi “Sparta” za koju je spot je snimala na Islandu.

Prošle su četiri godine otkad je Ramović pobijedila na regionalnom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, a godinu nakon toga je objavila i svoj posljednji singl “Ruine”.

Bh. pjevačica je prethodno objavila još tri pjesme “Potraži me”, “Ruža” i “Jedna kao ni jedna”, a njeni obožavatelji željno iščekuju novu muziku.

U prethodnom periodu mlada Goraždanka se posvetila studiju na EU Business School u Barceloni. prenosi Klix


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh