Estrada

Sin Lepe Brene se pohvalio fizičkom transformacijom, uspio izgubiti čak 36 kilograma

Viktor Živojinović, sin Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, se na društvenim mrežama pohvalio fizičkom transformacijom.

stil

Naime, na Instagramu je podijelio fotografiju s treninga uz opis: “Vjeruj u sebe. -36 kilograma.”

Mnogi su mu u komentarima čestitali na istrajnosti te naveli da ih je motivisao da počnu redovno vježbati kako bi se osjećali dobro u vlastitoj koži.

Lepa Brena je u više navrata rekla kako je bila zabrinuta za Viktorovo zdravlje.

“Boba i ja smo stalno pravili večere još dok su deca bila mala i zato je Viktor došao do cifre od 163 kilograma. Mnogo sam patila zbog toga. Bilo mi je toliko teško da sam plakala”, ispričala je.

Viktor je u jednom trenutku odlučio početi praktikovati zdrav način života, a rezultati su ubrzo postali vidljivi.

“Kad god ga pogledam, stane mi knedla u grlu, a imao je samo 20 godina. Plašila sam se da ne dobije dijabetes. Nije postajao nikakav nutricionista koji je mogao da utiče na njega, ali je između njega i oca postojao muški dogovor, koji su poštovali. Viktor je šampion naše porodice zbog gubitka kilograma”, kazala je Brena. prenosi klix

Viktor Živojinović


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh