Estrada

IMAJU FALINKU JER SU POTOMCI INCESTA! Aleksandra Nikolić razvezala jezik i otkrila šokantne detalje tokom odnosa sa Dejanom!

Ono što Aleksanadra očigledno nije razumjela iako je bila u Egiptu, da ne postoji egipatski jezik već da se u ovoj drevnoj zemlji govori arapski.

Aleksandra Nikolić je poznata po svojoj ljepoti, ali ne i po obrazovanju. Ipak šokira gledaoce rijalitija svojim neobrazovanjem i sposobnosti da netačnosti priča sa velikom sigurnošću.

Na internetu se pojavio video-klip koji baš o tome svedoči.
Aleksandra je pričala o svom putovanju u egipat, na kojem je otišla zajedno sa svojim tadašnjim dečkom Dejanom Dragojevićem tokom leta 2022.

– Bila sam kod beduina u beduinskom selu. Oni mahom imaju neku falinku. Tipa gluvonemi ili ne umeju da pričaju ili tako nešto jer su se mešali međusobno, na neki način kao incest. Oni imaju svoj jezik. Znači ne pričaju egipatski, nego pričaju svoj jezik. Oni imaju pravilo ako jedan od beduina ode makar jednom da vidi grad, više ne može da se vrati u zajednicu – ispričala je Aleks.

Ono što Aleksanadra očigledno nije razumela iako je bila u Egiptu, da ne postoji egipatski jezik već da se u ovoj drevnoj zemlji govori arapski.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh