Estrada

Nataša Bekvalac pokazala sina

Pjevačica Nataša Bekvalac nedavno je proslavila 5. rođendan kćerke Katje i 16. rođendan starije nasljednice Hane, tako da je u njihovom domu posljednjih dana bilo samo razloga za osmijeh.

Natasa Bekvalac - Novi

Kao poklon za Hanin divan dan popularna pjevačica poklonila je kćerki putovanje u grad ljubavi, koji su zajedno posjetile i uživale u svakom trenutku.

Kako i sama ističe, uživa u svojoj ženskoj komuni gdje je sve podređeno nasljednicama, te ne može da vidi sebe kako im tu sreću kvari neki muškarac. Jedini muškarac kojem je sve dozvoljeno jeste sestrić Nataše Bekvalac.

Poznato je koliko su Bekvalčeve vezane, te su Kristina i Nataša u jednom trenutku čak i živjele zajedno. Upravo sin najmlađe Natašine sestre jedini je dječak u njihovoj porodici i osvojio je srca svih. Noa Martinović uskoro će oduvati šest svjećica sa torte, a za tetku Naki, kako je zove, veoma je vezan.

A i tetka za njega. Prije nekoliko dana podijelila je Noinu fotografiju sa šišanja uz duhovitu opasku da je to njen sin, pošto veoma podsjeća na nju iz djetinjstva.

“Samo da vam predstavim svog sina Nou”, napisala je Nata u opisu slike, prenosi Grand.

Vjerujemo da ovo Kristini nije smetalo jer je i ona isto tako vezana za Katju i Hanu, te porodica Bekvalac koristi svaki slobodan trenutak da se okupi na salašu u Čeneju koji je postao porodična oaza mira. prenose nezavisne

Natasin sin – Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh