Showbiz

Neda Ukraden ispred škole “Vladislav Ribnikar”: Nema čovjeka koji od jučer nije tužan i slomljen

Primam saučešće iz regiona kao da su mi rod rođeni, svi živi me zovu, kaže pjevačica

Drugovi ubijene djece, njihovi roditelji, prijatelji, komšije i brojni građani neprestano dolaze ispred OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru i odaju poštu stradaloj djeci i omiljenom školskom čuvaru.

Troje unučadi
Među njima se pojavila i pjevačica Neda Ukraden, koja je došla sa svojom kćerkom da oda počast ubijenoj djeci. Neda je jedva smogla snage da progovori.

– Mislim da nema čovjeka koji od jučer nije tužan i slomljen. Teško ovo proživljavam, primam saučešće iz regiona kao da su mi rod rođeni, svi živi me zovu. Cijeli život sam sa djecom, svo troje unučadi su mi školska djeca.

Surovo je vrijem, čovjek treba oči otvoriti, provoditi više vremena sa djecom, osluškivati njihove strahove, talente, strepnje, otpore, šta god…

Strašno vrijeme
Zaista jedno strašno vrijeme. Vrijme moderne tehnologije i otuđenosti, nedostatku vremena, koje ljudi provode između sa svojom djecom – rekla je ona za “Blic”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh