Moda i ljepota

Pronašli smo najjednostavniji trik za sve one kojima nedostaje volumena u kosi

Oni koji imaju uvijenu kosu smatraju da su ljudi sa ravnom pravi sretnici. Međutim, ravna kosa često može da izgleda beživotno i bez volumena.

kosa - Novi

TikTok je riznica beauty savjeta i trikova koji nam olakšavaju svakodnevicu. Ako svoju kosu nekada možete opisati kao beživotnu, bez volumena i karaktera i kosom koja rijetko sarađuje kada su u pitanju lokne ili volumenizirane frizure, pronašli smo super trik koji će vam pomoći – i nije uopšte komplikovan.

Jedna korisnica Tik Tok-a pronašla je vrlo jednostavan način da postigne dodatni volumen, a uspjela je bez korištenja dodatnih proizvoda i toplote, samo je uzela veliku šnalu.

@laurenloois Claw clip root volume hack #hairtok #hairtutorial ♬ Follow me or else – ☆

Sve je počela dok je kosa bila mokra. Počešljala ju je, a onda uzela veliku šnalu i stavila ju je na vrh glave skupivši što više kose i tako je pustila da se osuši. Na kraju je pokazala rezultate. Dobila je dodatni volumen u kosi, bilo je potrebno još da je malo počešlja i spremna je za izlazak, piše ljepotaizdravlje.ba.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh