Moda i ljepota

Ovo je popis obuće za ljetovanje bez greške!

Pripremite se za nezaboravan ljetni odmor uz Deichmann!

Ako se i vi ovih dana nalazite pred pakiranjem za more, ovaj popis ljetnih obuću koju ne smijete zaboraviti spakirati. Bez obzira na vaše planove na ljetovanju, ovi modeli obuće su neophodni za svaku aktivnost.

Papuče u svim varijantama

Kad dan obuhvaća odlazak na plažu, bazen, brzi doručak ili u kratku šetnju, papuče su apsolutni favorit. Ove sezone vodeći trendovi uključuju sportske papuče s udobnim, mekanim potplatom i sportskim detaljima. Birati možete i elegantnije modele papuča s ukrasima, dodatkom kaiša, uzorka i u jarkim bojama poput hit boje sezone – ružičaste!

Za stil i udobnost

Za šetnju, odlazak na ručak ili istraživanje pazara i znamenitosti, ravne sandale su idealan izbor. U Deichmannu možete pronaći široku ponudu modernih modela. Ove sezone, popularne su sandale ukrašene kaiščićima, perlama ili vezicama, koje dodaju poseban šarm vašem ljetnom izgledu. Ne zaboravite odabrati udobne i kvalitetne sandale koje će vas pratiti tijekom cijelog dana.

Ljetni glamur


Kada se spremate za večernje izlaske, večeru ili koktele, sandale s potpeticom će vam pružiti ženstvenost i eleganciju. Ove sezone, blok potpetice su apsolutni hit. U Deichmannu možete pronaći širok izbor sandala s blok potpeticama u različitim visinama i stilovima. Ako želite dodatno zasjati, odaberite sandale s dodatnim detaljima poput šljokica ili metalnih ukrasa.

S pravom torbom sve je lakše


Koje god cipele osvoje vaše simpatije, za savršen ljetni styling trebat ćete i odgovarajuću torbicu, a u Deichmannu možete pronaći pravu torbicu, idealne veličine i boje za sve ljetne prigode!
Uz trendy obuću i modne dodatke, Deichmann nudi i najpovoljnije cijene kako bi vodeći trendovi bili dostupni svima. Prije nego krenete na godišnji odmor, svratite u Deichmann i pronađite savršene cipele koje će vas pratiti tijekom cijelog ljeta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh