Moda i ljepota

Manikuru možete lako napraviti kod kuće i tako uštedjeti novac

Uzmite turpijicu i oblikujte nokat kako volite. Birajte četvrtasti oblik, okrugli, ovalni…

Uzmite turpijicu i oblikujte nokat kako volite. Birajte četvrtasti oblik, okrugli, ovalni… Zatim nokte premažite uljem koje možete napraviti i sami od maslinova i bademova ulja.

S vremena na vrijeme volimo sebi priuštiti neki tretman, a često je to manikura. No ne trebate izlaziti iz kuće i trošiti novac na kozmetičare, nego do lijepih i njegovanih noktiju možete i sami.

Pomiješajte malo šećera s limunovim sokom i medom, a to će postati odličan piling za ruke. One će nakon ovoga tretmana omekšati, toliko da ćete zanoktice moći ukloniti sami grickalicom za nokte.

Uzmite turpijicu i oblikujte nokat kako volite. Birajte četvrtasti oblik, okrugli, ovalni… Nokte premažite uljem koje možete napraviti i sami – pomiješajte kašiku maslinovog i kašiku bademovog ulja te im dodajte šest kapi ulja čajevca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh