Nakon ručka nam skoro svaki dan ostane hrane koju bismo mogli iskoristiti i kasnije, ali će ona biti dobra samo ako je...
'Manje je više' izreka je koju stalno ponavljamo, pa i ovog puta.
Ako razmišljate koju tortu da spremate za proslavu rođendana, evo ideje: Čudo torta je pravi izbor
Želite vašim najmilijima poslužiti savršeno skuhane špagete neodoljivog okusa? Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da na najbolji način skuhate ovu...
Užina je obrok čiji je zadatak održati zadovoljavajući nivo šećera u krvi, a količinom ne pokvariti ručak
Pokvarena hrana nije smrtonosno opasna, ali može da naškodi vašem zdravlju.
Obje vrste, morska i kuhinjska, odnosno stona so, koriste se za kuhanje i konzumaciju. No, prva razlika je u načinu na koji...
Prevelik unos tečnosti dovodi do povećanja razgradnje proteina i ispiranja potrebnih vitamina i minerala iz tijela.
Recept
Mada se radi o čistom vazduhu, obično otvaramo prozore, ali zimi to ide malo teže zbog hladnoće.