Lifestyle

I to se desilo: Melaniju Tramp žustro kritikuju zbog stajlinga

Nakon dužeg vremena pojavila se u javnosti

izvoronline

Bivša prva dama SAD-a Melanija Tramp rijetko se pojavljuje u javnosti, ali nije propustila komemorativnu službu u čast bivše prve dame Rozalin Karter.

Melanija se pojavila u društvu trenutne prve dame Džil Bajden, ali i nekadašnjih američkih prvih dama – Mišel Obame, Hilari Klinton, i Laure Buš.

Međutim, njeno pojavljivanje izazvalo je brojne kritike na društvenim mrežama.

Naime, za razliku od ostalih prvih dama, Melanija nije nosila crninu nego se pojavila u sivom kaputu.

“Kakvo nepoštovanje”, “Ona se uvijek mora isticati”, “Zašto jednostavno nije obukla crni kaput”, nizale su se negativne reakcije na Melanijin outfit.

Međutim, bilo je i onih koji su stali u njenu obranu.

“Nosila je crnu haljinu ispod, možda joj je samo bilo hladno”, “Ionako je najbolja prva dama koju je Amerika imala i ne treba da se uklapa sa ostalima”, neki su od komentara.

Melanija rijetko koristi društvene mreže i nakon odlaska iz Bijele kuće uopšte nije komentirala politička, niti bilo koja druga dešavanja u državi. Sredinom aprila pojavili su se natpisi u američkim medijima da su ona i Donald Tramp pred razvodom, ali par je još uvijek zajedno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh