BIZnews

Srebrenička firma sa modularnim rješenjima na prestižnom sajmu u Austriji

Kompanija EKObox iz Srebrenice učestvovaće na Sajmu građevinarstva i graditeljstva Hauslbauer Messe 2023 koji se održava u Gracu od 19. do 22. januara.

Pored kompanije EKObox na ovom sajmu će učestvivati i kompanija Fourb d.o.o. iz Brusa, inače kćerka firma, koja će ponuditi nova, luksuznija rješenja u oblasti modularne gradnje.

Modularna gradnja postala je apsolutni hit kako u svijetu, tako i na našim prostorima. U današnje ubrzano vrijeme i ritam savremenog čovjeka ovakav način gradnje je sve traženiji, prvenstveno zbog toga što rješava problem nedostatka građevinskih radnika, ali i skraćuje vrijeme izgradnje, uz poprilično manje troškove.

Kompanija EKObox vodeći je proizvođač kontejnera i modularnih zgrada u regionu, sa proizvodnjom od 2.500 odvojenih modularnih jedinica, na godišnjem nivou. U stanju su da izađu u susret najsloženijim i najvećim modularnim građevinama u regionu, a i šire, prenosi indikator.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh