Aktuelno

Zašto Mercedes nikada ne ide na sniženje

Zamislite da se desi da Mercedes izbaci najnoviji model od 100.000 evra i za tri mjeseca, uslijed inflacije, spuste mu cijenu na 30.000 evra.

Mercedes - Freepik

Šta biste pomislili? “Ko zna koji problem ima, čim su ga toliko snizili” “Ovo je neka prevara” “Od čega li ga prave kad im se isplati da ga prodaju na 70 odsto sniženja”… I ne biste bili daleko od istine!

S tim da ozbiljne firme poput te sigurno ne bi dozvolile da imaju hordu nezadovoljnih kupaca već bi odmah povukle seriju. Upravo zato zaista kvalitetni proizvodi neće biti na ogromnom sniženju – svaki dio automobila košta, a tu je i brend koji garantuje da je riječ o kvalitetu. Pa kako bi se onda uopšte moglo i govoriti o sniženju premium modela? Objektivno, nikako, i to se neće desiti.

Mercedesu sniženom 70 odsto vjerovatno bi falila vrata, jedan točak, sjedište, air bag. navodi Telegraf.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh