Svaštara

Ova tri horoskopska znaka mrze čistiti

Nekima je čišćenje hobi u kojemu jednostavno uživaju.

Čišćenje - Ordinacija.hr

S druge strane, postoje i oni s malo manje entuzijazma kada je u pitanju usisavanje i brisanje podova. U svakom slučaju, svi mi imamo preferencije, ali ova tri horoskopska znaka pravi su majstori kada je riječ o izbjegavanju čišćenja, piše index.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj energiji i radoznalosti, ali čišćenje im je često najveći izazov. Njihova stalna potreba za promjenom čini ih nestrpljivima kada je u pitanju pospremanje. Umjesto da se drže dosadnih domaćih poslova, Blizanci radije istražuju nove ideje i avanture. Čišćenje? To će već neko drugi obaviti, zar ne?

Vaga

Vage su umjetnici Zodijaka, ali kada je riječ o čišćenju, često se osjećaju kao da su izgubljene u moru detalja. Njihova estetska priroda znači da će provesti sate birajući prave dekorativne detalje za svoj dom, ali često zaboravljaju na praktične aspekte održavanja. Zašto bi se zamarale čišćenjem kada mogu razgovarati o umjetnosti?

Strijelac

Strijelci su po prirodi pustolovi, a čišćenje im često stoji na putu njihovim avanturama. Zbog svoje neovisne prirode i žudnje za slobodom, često biraju aktivnosti na otvorenom umjesto zatvorenih prostora. Za Strijelce je čišćenje obaveza koja ih samo usporava u njihovom traganju za novim iskustvima i saznanjima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh