Svaštara

Viralni TikTok trend: Korisnici otkrivaju čaroliju čistih bijelih patika

Nema potrebe za mukotrpnim ribanjem! TikTokeri otkrivaju tajnu čistih patika- samo ih odnesite u autopraonicu.

Bijele patike - B92

Popularni trend pokazuje korisnike kako s visokotlačnim peračem peru svoje zamazane cipele, dok neki iznose upozorenja o mogućim ozljedama od pritiska vode.

Pametno ili rizično? TikTok zajednica dijeli svoje iskustvo s čišćenjem obuće u autopraonici.

“Perem svoje bijele patike u autopraonici”, napisala je Reyna Montalvo na TikToku koji je pokazao kako uklanja nečistoću s bijelih platnenih patika.

“Radite pametnije, a ne više”, napisala je Grace Martin. Samo dvije djevojke peru svoje New Balances patike u autopraonici.

U TikTok-u od 21 sekunde, Grace i prijateljica peru čak osam pari patika poredanih uz zid autopraonice i uz pomoć visokotlačnog perača, piše Jutarnji list.

“Nemojte to raditi s cipelom na nozi, napisala je žena u komentarima. Mom mužu je doslovno visokotlačni perač napravio rupu na pantolama.”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh