Svaštara

Djevojka (19) preko oglasnika nudila “ručni rad” za 70 eura pa osuđena za prostituciju, pomagao joj i muž

Prema presudi donesenoj u petak, mlada je i udana žena “u vremenskom periodu od 26. siječnja do 16. svibnja ove godine putem internetske stranice TD Oglasnik, u rubrici “osobni kontakti” u aktivnom oglasu naziva “Par_24” oglašavala promatranje spolnih usluga”.

Prostitucija - Espreso.rs

“Za komunikaciju i kontakt navela je tzv. “radni” broj mobitela, a potom zainteresiranim muškim osobama nudila seksualne usluge, piše Danica.

Po cijeni od 70 eura za pola sata i 120 eura za sat vremena nudila je i pružala spolnu uslugu masaže muškog spolnog organa sa završetkom, tzv. “ručni rad”, i promatranje spolnog odnosa između nje i njenog supruga.

Dakle, odavala se prostituciji, čime je počinila prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira”, navela je prekršajna sutkinja u presudi.

Kako se nije odazivala na pozive suda, od policije je zatražena terenska provjera adrese okrivljene, nakon čega je osumnjičena nazvala sud te je telefonskim putem dogovoreno da će se rasprava održati 27. listopada ove godine.

“Na tu se raspravu okrivljenica obvezala pristupiti. Međutim, nije pristupila, niti je svoj izostanak opravdala”, naglašava sutkinja pa je odlučeno da se danas održi rasprava bez njezine prisutnosti.

Optužni prijedlog protiv nje podnijela je Služba organiziranog kriminaliteta Policijske uprave zagrebačke u srpnju ove godine nakon provedene istrage. Dokazi prikupljeni u postupku bili su dovoljni da je sutkinja osudi.

Osuđena je na novčanu kaznu od 100 eura. Protiv današnje presude 19-godišnjakinja ima pravo žalbe u zakonom predviđenom roku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh