Svaštara

SATIMA SJEDILI U AVIONU PORED MRTVE ŽENE: PUTNICI MISLILI DA SPAVA, ALI ONDA U SEKUNDI NASTALA DRAMA

Šokirani putnici otkrili su nakon slijetanja aviona da je žena (73) za koju su mislili da spava pored njih zapravo mrtva.

Žena se u četvrtak ukrcala u Londonu na let za Nicu, a vjeruje se da je doživjela srčani udar u vazduhu. Ostali putnici su uzeli svoj ručni prtljag i stali u red za iskrcavanje i tek tada shvatili da žena, za koju su sve vrijeme mislili da spava, uopšte ne reaguje.

Uspaničeni putnici su rekli stjuardesama koje su brzo pozvale hitnu pomoć. Pokušaji ljekara da ožive ženu bili su međutim uzaludni. Proglašena je mrtvom u 22 sata po lokalnom vremenu.

Pojedini francuski mediji navode da je putnica bila Britanka, ali je vazduhoplovna kompanija BA saopštila da ne može da objavi informacije o identitetu žene koja je preminula u avionu. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh