Svaštara

OD 16. MAJA JUPITER ULAZI U ZNAK BIKA: 1 ZNAK će ulaziti krizni period

Jupiter ulazi u znak Bika 16. maja 2023. godine i tamo će ostati do 26. maja 2024. godine. Često se smatra da je Jupiter „srećna“ planeta koja nam pomaže da se usmerimo na ono što je pozitivno i dozvoljava nam da proširimo svoje umove

Ovan

Jupiter će uticati na vaše finansije, te možete očekivati neplanirane troškove. U ovom periodu ćete povratiti samopoštovanje, pa ćete napokon odrediti prioritete.

Bik

Ova planeta ulazi u vaš znak, što će uticati na vas do kraja godine. Bićete zadovoljni svojim dostignućima i moguće je da ćete doći do visoke pozicije na poslu.

Blizanci

Blizanci će u ovom periodu želeti da budu sami, pa neka se ljudi iz vaše okoline ne čude ako budete otišli sami na neko putovanje. Želite da radite na sebi, a u tome će vam pomoći osoba koju ćete izabrati u nekom trenutku.

Za ovaj znak ovo je godina rasta i poboljšanja i vrlo je moguće da ćete se otarasiti svega lošeg.

Rak

Veoma ste ambiciozni i pravi je trenutak da se okružite ljudima koji će vam pomoći da dođete do svog cilja. Budite uporni, jer će se to odraziti na vaše samopoštovanje i finansije.

Lav

Vrlo je moguće da ćete napredovati u poslu i da ćete zbog istog otići u drugu zemlju kako biste još više napredovali.

Djevica

Čeka vas putovanje u inostranstvo koje će vam proširiti pogled na svijet. Za neke Djevice ovaj aspekt predstavlja i vrstu duhovnog prosvetljenja.

Vaga

Jupiter ulazi u vaš sektor krize i velikih finansija, što znači da možete da podignete kredit ukoliko ste o tome razmišljali. Postoji i mogućnost velikih promjena u vašem životu, koje ćete doživjeti kao veliku krizu.

U ovom razdoblju može da se desi i ljubavna veza, koja će za vas postati svetla tačka i sudbonosna, piše Sensa.rs.

Škorpija

Jupiter ulazi u vaš sektor partnera i klijenata, što znači da možete upoznati novu osobu. Aspekt obećava primanje poklona, popularnost, uspešnu promociju nekog projekta na kom ste dugo radili.

Onima koji trenutno traže posao Jupiter može da donese veliki ugovor s firmom, a to znači da ćete imati i bolja primanja.

Strijelac

Strijelčevi su spremni da se posvete sebi i svom zdravlju. Na poslu ćete imati mnogo obaveza, ali će se na kraju sav vaš trud isplatiti.

Jarac

Jupiter ulazi u vaše polje djece, što znači da možete očekivati prinovu u toku ove godine. Za vas, Jupiter u Biku formira aspekt trigona prema vašem Suncu – vaše samopouzdanje će definitivno porasti i jednostavno ćete se osjećati sretnije i bolje.

Vodolija

Jupiter ulazi u vaš sektor nekretnina, što znači da ćete kupiti automobil, kuću ili stan, a vrlo je moguće da ćete se odlučiti i za ozbiljniju investiciju.

Ribe

U ovom periodu ćete doneti odluku da upišete neki kurs ili da otputujete negde. Osim toga, Jupiter vam može donijeti osobu koja će vam pomoći oko dobijanja nekih važnih dokumenata, piše “Atma.hr”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh