Svaštara

Najmoćnije žene horoskopa rađaju se u ovim znakovima, prave neustrašive dame

One su jake, moćne i nikoga se ne boje. Ne boje se da budu same. Imaju izvrstan borbeni duh vrijedan divljenja – one su snažne dame.

Žena - Infpult.info/

Bik
Ove žene su tvrdoglave i čvrste glave. Ne boje se nikoga i vrlo su nepopustljive u tome da dobiju ono što žele. Njihova tvrdoglavost deluje kao vatra koja održava njihovo snažno srce na životu. Usred svih teških problema u životu, žene u znaku Bika naučile su da se same nose sa svojim problemima, prenosi Krstarica.

Lav
Žene rođene u znaku Lava su ekstrovertne i neustrašive. Ne boje se da rizikuju jer žele da iskuse sve uspone i padove u životu. One su jedinstvene i oličenje su snage. Imaju sposobnost da reše svaki problem, čak i ako nije uvek ispravan.

Djevica
Žene Device su čvrste i imaju hrabar stav. Ne dopuštaju da iko utiče na njihov rast ili da ih spriječi u ostvarenju životnih snova, čak i ako to znači odricanje od stvari koje žele. Njihov nepokolebljivi duh svima služi kao inspiracija.

Strijelac
One su optimistične, zabavne i uzbudljive. Dame Strijelci su jake volje i imaju sposobnost da vide pozitivno svijetlo u najnegativnijim situacijama. Ne dopuštaju da pesimizam uopšte utiče na njihov način razmišljanja.

Jarac
Žene u znaku Jarca su snažne, samouvjerene i imaju zapovjednički stav. Autoritativne su i nezavisne. Ne treba im ničija podrška da idu kroz život. Takođe su izvrsne vođe budući da imaju visoke vrijednosti i etiku. Vrlo su hrabre, piše TOI.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh