Svaštara

Tri horoskopska znaka ove sedmice će imati najviše sreće

Polako ulazimo u mart, mjesec vladavine nježnih i osjetljivih Riba.

Žena - Infpult.info

Nadolazeći dani za neke će biti izazovni, ali drugima će donijeti obilje razloga za zadovoljstvo. Ova tri horoskopska znaka će u narednoj sedmici imati najviše sreće.

Ovan

Naredna nedjelja biće puna novih mogućnosti. Kreativnost i ambicija biće vam na vrhuncu pa ćete lakše ostvarivati ciljeve. Sjajno je vrijeme za realizaciju dugoročnih planova, a mnoge očekuje poboljšanje materijalnih prilika. Pred vama su ugodna iskustva i nove avanture na intimnom planu. Samci će ostvariti značajan susret, dok će parovi postati bliži no ikad.

Ribe

Pravo je vrijeme da se posvetite svojim ciljevima. Odlučnost i samopouzdanje pomoći će vam da prevladate sve potencijalne prepreke. Ne trebate se bojati da preuzmete rizik i izađete iz svoje zone udobnosti jer bi to moglo dovesti do uspjeha. Na finansijskom planu očekuju vas povoljne promjene pa je moguća povišica ili pronalazak dodatnog posla.

Rak

Porašće vam samopouzdanje, što će se povoljno odraziti na sve sfere života, ali ponajviše na posao. Otvaraju vam se povoljne poslovne prilike, a nova ponuda mogla bi usmjeriti vašu karijeru u novom pravcu. Odlično ćete se snalaziti u učenju i usavršavanju novih vještina, a neke očekuje uzbudljivo putovanje. Ljubavni život donosi povremene trzavice, ali brzo ćete ih riješiti, prenosi index.hr


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh