Svaštara

6 znakova da njegova ljubav nije iskrena već samo glumata

Kako biste se sačuvali od slomljenog srca, obratite pozornost na njegovo ponašanje u vezi. Ako vas muškarac istinski voli, ljubav će prema vama pokazivati na razne načine

Nisu svi muškarci isti. Postoje neki kojima se život vrti oko vas i neki koji vas uzimaju zdravo za gotovo. Jedan aspekt od kojeg svi strahuju je da se njihov partner pretvara da ih voli – i nažalost postoji mnogo slučajeva u kojima je taj strah stvarnost.

Postoji nekoliko znakova koji ukazuju da se on pretvara da vas voli. Kako biste se spasili od slomljenog srca, obratite pozornost na ovih 6 znakova:

Nije nježan

Ako vas muškarac istinski voli, ljubav će prema vama pokazivati na razne načine. Ako nije nježan ili ne uspostavlja fizički kontakt, to može biti znak da ne ulaže istinski u vezu.
Ne sluša

Muškarac koji voli potrudit će se saslušati sve što imate za reći i razumjet će vašu perspektivu. Ako ne sluša ili se čini nezainteresiranim za ono što govorite to bi mogao biti znak da se pretvara da vas voli.

Ne pravi planove

Ako je istinski zaljubljen, kovat će planove za budućnost i uključiti vas u njih. Ako ne pravi nikakve planove ili se ne čini posvećenim izgradnji zajedničke budućnosti, to bi mogao biti znak da ga veza pretjerano ne zanima.

Nije pouzdan

Muškarac koji vas voli potrudit će se biti uz vas i biti pouzdan. Ako često otkazuje planove ili ne ispunjava obećanja, to bi mogao biti znak da nije u potpunosti predan.

Ne daje vam prioritet

Zaljubljen muškarac dat će prioritet vašim potrebama i učiniti vas važnom u svom životu. Ako se ne trudi u vašem odnosu i niste mu prioritet, to bi mogao biti znak da nije istinski zainteresiran.
Ne dijeli osjećaje

Muškarac koji voli bit će otvoren i iskren u pogledu svojih osjećaja. Ako nije otvoren sa svojim emocijama ili se ne čini da je emocionalno uključen, to bi mogao biti znak da se pretvara da vas voli, donosi TOI. prenosi 24sata


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh