Svaštara

Njihova životna čarolija tek počinje: Žene rođene u ova 3 znaka procvjetat će poslije 50. godine

Astrolozi su rangirali horoskopske znakove koji će procvjetati u srednjim godinama – žene u ova 3 znaka očekuju samo uspjeh i sreća poslije 50.

Žena - Stil.kurir.rs

Iako mnogi maštaju o vječnoj mladosti, godine prolaze i vrijeme ostavlja trag, htjeli mi to ili ne. Ipak, mladost nema veze sa godinama, ona zavisi od toga kakav je vaš duh, energija, da li gajite snove, želje i ambicije, od energije koju emitujete i kakav stil života birate. Astrolozi su rangirali horoskopske znakove koji će procvjetati u srednjim godinama – žene u ova 3 znaka očekuju samo uspjeh i sreća poslije 50.

Bik: Stare dostojanstveno

Od svih znakova, Bik prihvata starenje. Bikovi još kao djeca jedva čekaju da odrastu. Oni zapravo uživaju u tome da imaju više odgovornosti, piše Sensa. Uvijek izgledaju malo drugačije u poređenju sa drugom decom — generalno su tiši, smireniji i imaju samo nekoliko bliskih prijatelja. Kako postaju stariji, to ih stavlja ispred čopora u pogledu njihovih karijera jer su tako dobri u tome da ostanu fokusirani i da gledaju svoja posla! Kako Bik stari, primijećuju da jača svoj pozitivan stav, razvija radnu etiku i zna šta želi od života. Žene u ovom znaku teže stalnom napretku, a srednje godine im donose zrelost i hrabrost da se upuste u nešto dobro i veliko.

Djevica: Vidjet će nevjerovatan uspjeh kako bude starija

Dijete Djevice uvijek se oseća kao stara duša u poređenju sa svojim vršnjacima! Izuizetno su zrele još od rane mladosti, stoje čvrsto na zemlji i fokusiraju se na zadatke i planove. Djevica je toliko praktična, organizovana i pažljiva, pa žene u ovom znaku zaista uspijevaju da pokažu svijetu koliko su jake i da mogu više od svih. Čini se da uvek dobijaju sjajne poslove odmah nakon fakulteta, na poslu konstantno napreduju, ističu se u svojim timovima. Kada dođe do starosti, Djevica je uglavnom ostvarila većinu željenih stvari, ali za nju tu nije kraj. Ona želi da se usavršava, napreduje, otkrije neke nove horizonte. U 50. godinama žena u ovom znaku potpuno razumije sebe, smanjuje perfekcionistički stav, opušta se, ali ne odustaje. Ona s godinama samo može sve više i više da cvijeta!

Lav – Ima potencijal da uradi nevjerovatne stvari

Lavovi definitivno imaju tendenciju da rade impresivne stvari kako stare. Njihova glavna misija u srednjim godinama jeste učenje, napredak, razvoj na mnogim poljima. Moguće je da će neki lavovi baš u ovim godinama upisati fakultet ili neki kurs, željeti da promene profesiju ili stil života u cjelosti. Ne plaše se promjena, osjećaju se nezaustavljivo i mnogi od njih imaju osjećaj da je životna čarolija tek počela. Znaju kako da uživaju u srednjim godinama, a nakon 50. rođendana pokušat će da otvore mnoga nova vrata u životu, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh