Svaštara

Ruski astrolog tvrdi: Ovaj znak će u 2023. imati najviše sreće

Ako je vjerovati riječima poznatog ruskog astrologa Pavela Globe, čije astrološke prognoze Rusi rado prate, u 2023. godini jedan znak Zodijaka očekuje ludačka srećna.

On tvrdi da će za Blizance naredni mjeseci biti veoma posebni, pozitivni i da će praktično biti odlučujući za neku dalju budućnost.

Počev od prvih dana u 2023. godini Blizanci će već nailaziti na veliku sreću – bukvalno na svakom koraku! Čega god da se late, biće uspješno.

Ovaj trend će se nastaviti i tokom narednih 11 mjeseci. Vaša glavna dostignuća biće u polju finansija – dobit ćete ozbiljnu finansijsku podršku – to može biti nasljedstvo, neočekivani, veliki bonus na poslu, važna povišica ili čak i novo radno mjesto sa daleko boljom platom.

Takođe, Blizance čekaju dobre prilike na emotivnom planu. Za slobodne Blizance važno je da ne bježe od upoznavanja novih ljudi, jer bi mogli da upoznaju svog saputnika, ako ne za cio život, onda sigurno za sljedećih nekoliko godina.

Bliznacima se savjetuje i da se ne plaše da rizikuje i da slijede svoje istisnke želje i zahtjeve srce. Svaki rizik u ovoj godini lako bi mogao da vam otvori vrata uspeha. Slušajte svoju intuiciju, pišu Nezavisne.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh