Svaštara

Ovo su najveći preljubnici Zodijaka

Da li će neko da prevari partnera zavisi od mnogo činilaca.

Preljuba - Nezavisne.com

Promjene kroz život ili vezu, promjena sredine, iscrpljujući posao ili potreba za avanturom samo su neke od situacija koje mogu dovesti do prevare. A koliku ulogu u svemu ima i Zodijak I dok nekima nevjera ne pada na pamet, postoje i oni koji to rade svakodnevno i bez imalo griže savjesti. Prema Zodijaku, ovo su dva najnevjernija znaka.

Ovan

Ovnovi su odani partneri, osim ako se godinama kasnije njihov partner ili partnerka muči s komunikacijom ili ih iznevjeri na neki način. Oni ne vole stagnaciju, uživaju u promjenama i to očekuju i od svojih partnera.

Kada Ovnovi prevare svoje partnere, to je više zbog nekog unutrašnjeg konflikta nego iz želje da povrede svog partnera. I iako ovo nije pravilo koje važi za sve, jedno je sigurno: Ovnovima trebaju partneri koji su dorasli njihovom tempu, piše klix.ba.

Jarac

Jarčevi su nevjerovatno odani i u većini slučajeva ostaju predani. Međutim, ovaj horoskopski znak može da se puno promjeni tokom vremena, a to može da utiče na njihovu vezu. Jarčevi tokom cijelog života žele da ostvare veliki uspjeh u karijeri i da obezbjede sebi lagodan život.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh