Svaštara

“BOG VAM…” Oglasila se Mitrovićeva ćerka nakon raskida sa MILIJARDEROM – Njene reči slamaju SRCE

Ovako se oseća nakon svega

Kristina Mitrović, ćerka vlasnika ružičaste imperije Željka Mitrovića, već neko vreme izaziva ogromnu pažnju domaće javnosti.

Ona je putem Instagrama delila sa svojim pratiocima sva dešavanja iz njenog veoma ispunjenog života, te je pored neverovatnog luksuza u kojem uživa ona javnosti predstavila i verenika Iliju, ruskog milijardera i naslednika kralja uranijuma.

Imali smo prilike mnogo toga da vidimo putem ove društvene mreže, a svedočili smo i ogromnoj ljubavi koju su Kristina i Ilija, negovali na njima svojstven način. Romantična putovanja, luksuzni restorani i apartmani, skupoceni pokloni, ali i ogromna pažnja i ljubav bili su samo deo ove, kako su je mnogi nazivali moderne bajke, kojoj je, po svemu sudeći došao kraj.

Raskid Kristine Mitrović sa verenikom Ilijom evidentno je usledio, što se moglo zaključiti upravo putem društvenih mreža kada je Kristinin, već sada bivši dragi objavio veoma interesantan sadržaj.

– Hvala ti Bože na lekcijama. Ne mogu biti zahvalniji. Što je dosta – dosta je. Vreme je da krenem dalje i ostvarim svoje ciljeve za 2023. – objavio je Instagramu bivši zet Željka Mitrovića, a potom pobrisao sve romantične fotke na kojima je sa Kristinom.

Isto to uradila je i Željkova naslednica, te se na njenom profilu više ne može naći niti jedna uspomena sa verenikom za kojeg su mnogi smatrali da je drži kao malo vode na dlanu, a sada se i ona oglasila na svom Instagramu, prvi put nakon navodnog raskida.

– Bog vam otkriva određene stvari s razlogom. Ne ignorišite ono što vam pokazuje. Zaista sam najsrećnija devojka na svetu – napisala je ona, prenosi SD.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh