Svaštara

Žene, ovo su znakovi da imate savršenog muža – čuvajte ga kao kap vode na dlanu

Ako vas supružnik cijeni i poštuje, nikada vam neće dopustiti da se osjećate kao da ste njegova osobna sobarica. Razumije da se na poslu umarate i zato je uvijek spreman pomoći vam u čišćenju kuće

Muškarac i žena - Vecernji.hr

Pravi partner ne samo da govori lijepe riječi, već i djeluje kad treba. U teškim situacijama uvijek je spreman biti rame za plakanje, utješiti vas i pomoći kako god može. 

Osim toga, zna kuhati. Moderne žene misle da je muškarac koji izgleda muževno i zna kuhati idealan suprug. I ne mora nužno učiniti nešto posebno. Čak i ako samo nareže dinju i lijepo je posloži na tanjur, to će ženu usrećiti.

Ovo su još neki pokazatelji savršenog muža:
Uvijek će vas podržati i pazi na detalje

Svi mi griješimo, a kad se to dogodi, vaša bolja polovica bi trebala biti na vašoj strani. Čak i ako griješite. U bilo kojoj situaciji, suprug bi vas trebao podržati, a ne kriviti.

Također, ‘savršeni’ muškarac pazi na detalje. To ne znači da vaš muškarac mora znati svaki detalj vašeg života ili se sjetiti što ste nosili onog dana kad ste se upoznali. Ali prima na znanje stvari koje su vam važne. Zna koliko šećera stavljate u čaj i koja vam je najdraža pjesma.

Mudar je i zna vas razveseliti

Iako može biti korisno imati nekoga tko vam može objasniti kvantnu fiziku, važnije je kraj sebe imati čovjeka koji može pronaći izlaz iz uobičajenih životnih problema. Ako vam je muškarac u stanju dati dobar savjet kad se posvađate s majkom, onda ste vrlo sretni.

Kad se osjećate loše, vaš muškarac bi trebao znati kako vas oraspoložiti: ispričat će vam sjajnu šalu, podržati vas ili učiniti druge stvari zbog kojih ćete se osjećati bolje.

Idealan muškarac može naći zajednički jezik s policajcima i vodoinstalaterima bez prijetnji ili mita. Može se nositi i s vašom zločestom susjedom.

Ne zaboravlja na vaše probleme i cijeni vaše mišljenje

Muškarcima je obično teško usredotočiti se na više zadataka odjednom. Ali osoba koja vas voli bi vaše probleme uvijek trebala postaviti kao prioritet i nikada ih ne stavljati na drugo mjesto.

Odnos između muža i žene ne bi trebao biti samo zajednički život, oni također trebaju postati prijatelji i međusobni savjetnici. To, međutim, ne znači da bi muškarac trebao biti pod kontrolom svoje supruge. Učenje zajedničkog donošenja odluka presudan je element sretnog braka.

Pomaže vam u kućanskim poslovima

Ako vas supružnik cijeni i poštuje, nikada vam neće dopustiti da se osjećate kao da ste njegova kućna pomoćnica. Razumije da se na poslu umarate i zato je uvijek spreman pomoći vam u čišćenju kuće ako ga pitate. Štoviše, zajedničko obavljanje kućanskih poslova izvrstan je način da brže obavite posao. prneosi 24sata


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh