Svaštara

Majka zatekla HOROR u kupatilu: Dok joj se kćerka (16) TUŠIRALA, njen muž je radio nešto jezivo

Primijetila je da jedno od svijetala iznad tuša ne radi, pa se zaprepastila kada je vidjela šta je unutra.

Tuširanje - Dnevnik.hr

TikTok video majke koja je pronašla skrivenu kameru tajno postavljenu iznad tuša njene ćerke tinejdžerke doveo je do hapšenja njenog muža i postao, naravno, viralan na internetu, piše Objektiv.

Cijela priča je poprilično zastrašujuća. Majka troje djece iz Nešvila u SAD je postavila snimak na kojem je otvorila svijetlo u kupatilu, samo da bi iz njega ispala mala kamera.

– Kada si sa muškarcem 14 godina i saznaš da je gledao tvoju 16-godišnju kćerku kako se tušira, napisala je u naslovu viralnog videa.

Video ima 87.5 miliona pregleda u vrijeme pisanja ovog teksta.

U nizu video snimaka postavljenih nakon toga, majka je otkrila da je pronašla kameru nakon što je odlučila da se istušira ​​u drugom kupatilu svog doma. Primijetila je da jedno od svijetala iznad tuša ne radi, što je bilo čudno jer je dobro funkcionisalo prije nego što je njen muž, koji je majstor, počeo da renovira.

– Stavila sam sijvetlo na kameru da vidim koja je veličina sijalice i vidjela sam mali objektiv… tako sam saznala. To je kupatilo moje 16-godišnje kćerke, i niko drugi ne koristi to kupatilo. Potpuno sam devastirana – kazala je ona.

Nakon što je pronašla kameru, majka je odmah spakovala stvari svoje djece u kese za smeće i pobjegla iz njihove porodične kuće. A onda je, kao apsolutna kraljica kakva jeste, uspjela da snimi svog muža kako priznaje da je instalirao kameru dok je imala policiju na vezi.

Njen suprug Horacio Minero-Hernandez rekao je da je instaliranje kamere bila “greška”.

– Kada nešto nije u redu u svojoj je**noj glavi, ovako nešto možete da uradite bez razmišljanja, rekla je. Navodno je “pokušavao da vidi da li kamera radi” jer ju je “pronašao na poslu”, ali kao što je njegova žena istakla u svojim video snimcima, to zapravo ne objašnjava zašto ju je postavio pod tuš tinejdžerke.

Majka je rekla da je ovo najteže palo njenoj kćerki, koju je odgajao Minero-Ernandez, iako on nije njen biološki otac.

– To je jedna od najtežih stvari koje sam ikada morala da uradim, rekla je o tome da je tinejdžerki saopštila vijest.

– Bila je veoma uznemirena, stvarno je jaka… ali bila je preplavljena tugom. Odrasla je sa njim od svoje druge godine i to je nešto što nije normalno, uopšte nije normalno. Sve dok me ima, biće dobro i, naravno, mi ćemo potražiti savjet stručnjaka.

Minero-Ernandez je uhapšen i optužen za pokušaj se**ualne eksploatacije maloljetnika. Supruga više nije u kontaktu sa njim i rekla je da samo želi da prepusti pravosudnom sistemu da to riješi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh