Svaštara

Ova 3 znaka Zodijaka prave katastrofalne greške u ljubavi, izbor njihovih partnera je totalni fijasko

Nije rijetkost da nam se dopadnu osobe sa kojima je teško ostvariti ljubavnu vezu na duge staze, posebno dok smo mladi i dok nemamo jasne uvide u to šta je prava ljubav.

Žena - Freepik/rawpixel.com

Kako astrolozi tvrde, pripadnici tri znaka Zodijaka posebno su skloni da prave pogrešne emotivne izbore – svako iz različitih razloga.

1. Ovan
Osobe rođene u ovom vatrenom znaku nerijetko se zaljubljuju “na prvi pogled”. Ovnove je lako očarati, zavesti i navesti da posle samo jednog sastanka pomisle da su pronašle osobu sa kojom će provesti cijeli život.

Iako ne spadaju u naivne znake Zodijaka, Ovnovi su brzopleti i lako gube glavu, jer su skloni maštarenju. Upravo te osobine navode ih da naprave pogrešnu procenu kada je riječ o izboru partnera.

Ali, kad sretnu osobu koja će umijeti da podrži njihova maštarenja i da ih u isto vrijeme suptilno drži na zemlji, Ovnovi mogu da budu sigurni da su pronašli pravu “drugu polovinu”.

2. Lav
Kad upoznaju osobu koja djeluje mistično, zagonetno i neosvojivo, a uz to je fizički atraktivna i uspešna u poslu, Lavovi će lako “izgubiti glavu”. Krenuće u osvajački pohod i neće odustati dok predmet njihovih želja ne bude u njihovom zagrljaju, piše Telegraf.

Nažalost, Lavovi nerijetko nailaze na osobe koje samo glume da ih je teško osvojiti, a zapravo su “namazane svim bojama”. Ono što naizgled nude je ono što zapravo traže od Lava – misteriju, zagonetku, status u društvu i materijalno blagostanje. Dok se Lav osvijesti, već je duboko razočaran, jer se osjeća iskorišćeno i prevareno.

3. Ribe
Osobe rođene u ovom vodenom znaku zaljubljene su u samu ljubav, a uz to su i velike sanjalice i maštari, pa im nije teško da pronađu osobu kojoj će pripisati najlepše osobine i zavoleti je bez zadrške. Takođe, one su sklone platonskim ljubavima; osobe koje su Ribama “tiha patnja” često i ne znaju kakva osećanja Ribe gaje prema njima.

S druge strane, Ribe su izuzetno nesigurne, pa se nerijetko događa da se zaljube u osobu koja im pokaže makar i mrvicu naklonosti, ne ulazeći dublje u razloge pokazivanja te naklonosti. Kada shvate da “to nije to”, Ribe pate dugo i u tišini, jadikujući nad svojom nesrećnom emotivnom sudbinom.

U želji da niko u njihovom okruženju ne bude nesrećan, Ribe će “prosuti” svu ljubav ovog svijeta pred osobu koja je u nekom problemu – u lošem braku, u poslovnoj krizi… Ali, nažalost, često nalijeću na emotivne manipulatore, koji samo koriste njihovu dobrotu i želju da vole i budu voljene.

Ono što Ribe razlikuje od ostalih znakova koji najčešće prave pogrešne emotivne izbore je poriv za osvetom. Možda se neće same potruditi da „zagorčaju život“ onima koji su ih izdali na ljubavnom planu, ali će slavodobitno uživati kada saznaju da je osoba koja ih je iznevjerila od nekog drugog dobila ono što zaslužuje…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh