Svaštara

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 29. JULI: Rakove očekuje mogući priliv novca, A OVAJ ZNAK će uživati u ljubavi!

Saznajte šta vam zvijezde poručuju.

Horoskop - Sudinfo.be

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete biti suviše obuzeti poslom da biste se bavili svojim ljubavnim životom. POSAO: Suočit ćete se sa nekim nepredviđenim okolnostima. Raskid partnerstva ili raskid ugovora. ZDRAVLJE: Zubobolja.

BIK

LJUBAV: Danas bi mogli biti pomalo neosetljivi, što za vas nije karakteristično I može da zbuni partnera. POSAO: U povoljnom ste periodu za započinjanje privatnog biznisa ili rad sa nekretninama. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BLIZANCI

LJUBAV: Imaćete neodoljivu potrebu da napavit promene u sferi partnerstva. POSAO: Mnogo aktivnosti I napedak na planu posla. Pratiće vas sretne okolnosti. ZDRAVLJE: Neuredna ishrana šteti vašem zdravlju.

RAK

LJUBAV: Nestabilan ljubavni život, posebno za one koji su već u braku ili žive u zajednici sa partnerom. POSAO: Moguć je priliv novca I uopšte poboljašnje u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Mogući su neprijatni događaji u vezi, zahlađenje u odnosu, ili nedostatak dobrih prilika. POSAO: Ne očekujte bitne događaje u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

DJEVICA

LJUBAV: Sjajan period za ljubav. Povezaćete se sa nekim ko vam se mnogo dopada I uopšte imati sreće I uživati u ljubavi. POSAO: Bićete preduzimljiviji nego što nadređeni očekuju. ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

VAGA

LJUBAV: Razmazićete se zbog brojnih prilika koje će se nuditi I moguće postati I suviše izbirljivi. POSAO: Odluke koje sada donosite, će imati dugoročan uticaj na vaše finansije. ZDRAVLJE: Infekcija grla.

ŠKORPION

LJUBAV: Vaša strastvena priroda je izražena u ovom periodu, pa ćete biti vrlo zainteresovani za uživanje u ljubavi. POSAO: Dobar odnos sa kolegama. ZDRAVLJE: Promenljivog ste zdravstvenog stanja.

STRIJELAC

LJUBAV: Vi ste optimistični I avanturistični, I treba vam neko ko ceni te osobine. Neko koga vaš avanturizam neće uplašiti. POSAO: Dobra sreća u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Moguća upala.

JARAC

LJUBAV: Nećete imati prilika za ljubav ili prilika da uživate sa partnerom ako ste već u vezi. POSAO: Moguće je da ćete opet doživeti blokadu u ovoj sferi I da će vas to potpuno demoralisati.ZDRAVLJE: Psihičke teškoće.

VODOLIJA

LJUBAV: Vrlo je verovatno da se ništa značajno neće desiti u ovoj sferi života. POSAO: Izvestan uspeh u vezi administrativnih i logističkih stvari, kao I mogući novčani dobitak. ZDRAVLJE: Promenljivog ste zdravlja.

RIBE

LJUBAV: Peglat ćete situaciju, jer su neke glasine nauršile harmoniju u vašoj vezi. POSAO: Vi se uvijek trudite da budete korisni I rad vam ne pada teško, on vas bukvalno održava u životu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh