Svaštara

Vaši nokti pokazuju više nego što mislite – 10 sitnica koje muškarac primjeti na ženi

Iako vam se možda ne čini tako, muškarci obraćaju pažnju na neke stvari na koje možda nikada ne biste ni pomislile.

Par - Zanosna.com

Muškarcima su pored urednosti i fizičkog izgleda važne i neke druge stvari kod žene. Oni obraćaju mnogo pažnje na to kako se žena odnosi prema muškarcima, ne samo svom partneru već i drugim muškarcima koji je okružuju. Takođe im je veoma važan vaš društveni život jer on može mnogo da kaže o vašem karakteru.

1. Vaša ličnost; Koliko god lijepo i privlačno da izgledate to vam neće pomoći ako se ponašate bezobrazno i psujete kao koćijaš. Ovakvu ženu ni jedan muškarac neće izabrati za ozbiljnu vezu.

2. Vaši nokti; Muškarcima su lijepi njegovani nokti kod žene jako važni. Oni pokazuju da žena vodi računa o sebi.

3. Vaša finansijska situacija; Ne traži on ženu koja će da ga finansira, ali mu je važna vaša finansijska situacija jer time pokazujete da niste jedna od onih žena koje žele dobro da se udaju i žive na račun svog muža. Mnogim muškarcima ne smeta da izdržava svoju ženu, ali ne želi onu koja lovi samo dobro situirane muškarce.

4. Koliko ste srećni; Ni jedan muškarac ne želi pored sebe ženu koja stalno pati i kuka zbog nečega. On želi ženu koja će u njegov život da unese više boja.

5. Vaše samopouzdanje; Muškarci vole žene koje su pune samopouzdanja i kojima ne mora svakodnevno govoriti koliko je lijepa i da nije debela. Muškarci ne vole žene sa kompleksima i nesigurnostima.

6. Vaš osjećaj za stil; Ako i sam muškarac cijeni dobar ukus za odjeću sigurno će primjetiti kako se oblačite. Takvim muškarcima je važno kako njegova ljepša polovina izgleda.

7. Vaš društveni život; Muškarcu je jako važan društveni život žene jer on može mnogo da kaže o njenom karakteru. Ako imate mnogo prijatelja i volite da se družite to mu pokazuje da cijenite život i znate uživati u njemu.

8. Koliko ste sami sebi dovoljni; Kada muškarac bira ženu za vezu, on želi da ona bude ravnopravan partner u vezi, a ne ona za koju on mora sve da radi i odlučuje umjesto nje.

9. Vaš parfem; Muškarci su pomalo ludi za ženskim parfemom, a ako ga nosite on će sigurno da ga primjeti.
Ženski miris je prvo što se pohranjuje u njegovoj memoriji.

10. Koliko ste otvoreni za ljubav; Muškarci obraćaju mnogo pažnje na to kako se vi odnosite prema svojim bližnjima i koliko ljubavi im posvećujete. Takođe će primjetiti ako očajnički želite da nađete sebi muškarca za vezu, prenosi Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh