Svaštara

Horoskop za utorak 9. juni: Blizanci će se suočiti sa pravnim problemom, Bik će napredovati u karijeri

Šta nam zvijezde danas poručuju..

Horoskop - Radiosarajevo.ba

OVAN
LJUBAV: Dan pun dešavanja, uglavnom pokrenutih od strane partnera. Mogući su problemi. POSAO: Novčani dobitak, ali nisu u pitanju veće sume. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BIK
LJUBAV: Okolnosti vam možda trenutno ne idu naruku, ali to će se promijeniti. POSAO: Karijera će vam napredovati, pogotovo ako se bavite humanom djelatnošću. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete usmjereni na ljubav i zabavu, a i okolnosti će vam ići naruku. POSAO: Problemi u partnerskom poslu ili pravni problemi. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

RAK
LJUBAV: Moguće je da vam osjećanja budu povrijeđena ili da vam ljubav ne bude uzvraćena. POSAO: Bićete opterećeni poslom ili nezadovoljni trenutnom situacijom. ZDRAVLJE: Loše varenje.

LAV
LJUBAV: Moguća je komunikacija s nekim ko vas privlači. POSAO: Uvijek imate potrebu da dokažete svoju superiornost, a danas ćete dobiti priliku za to. ZDRAVLJE: Prehlada.

DJEVICA
LJUBAV: Mogući su nesporazumi sa bliskom osobom zbog tajni ili laži koje će se ispriječiti između vas. POSAO: Imaćete manjak energije za rad. ZDRAVLJE: Možete se povrijediti.

VAGA
LJUBAV: Bićete primjećeni gdje god da se pojavite, pa osoba koja je s vama mora biti sigurna u sebe i vas. POSAO: Uspjeh zahvaljujući društvenim vezama. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Biće vam teško da nađete prilike za ljubav, pogotovo ako je u pitanju tajna afera. POSAO: Moguće je pogrešno ulaganje ili nepažnja u vezi s novcem. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRIJELAC
LJUBAV: Period je povoljan za ljubav, zbog čega se može desiti nešto bitno u ovoj sferi. POSAO: Problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Lako se možete povrijediti.

JARAC
LJUBAV: Partner će biti vrlo zahtevan, možda i posesivan, zbog čega biste mogli imati problema. POSAO: Pazite kako ulažete novac. ZDRAVLJE: Moguća prehlada disajnih puteva.

VODOLIJA
LJUBAV: Danas ćete možda biti uzdrmani nekim neočekivanim dešavanjima. POSAO: Moguće je da izgubite novac ili nešto vrijedno. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

RIBE
LJUBAV: Skloni ste tome da skrivate osjećanja, pa je ovo dobar dan samo za one koji imaju tajnu vezu. POSAO: Na kraju ste jednog projekta. Sve stižete na vrijeme. ZDRAVLJE: Dobro.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh