Svaštara

Sa njima je nemoguće izaći na kraj: Ovo su najirnitantniji znaci Zodijaka

Bez problema će izvući svu energiju iz vas…

Horoskop - Novosti.rs

Vaga

Vrlo društvene Vage sklone su primenjivanju pasivne agresije kako bi postigle svoj cilj. Žele biti dominantne, no zbog često lošeg samopouzdanja, to im ne polazi za rukom pa optužuju druge za svoje nedostatke.

Rak

Uprkos tome što su vrlo brižni i emotivni, Rakovi ponekad imaju stravične promjene raspoloženja koje je teško trpjeti. Kada ih uhvati paranoja, skloni su napadima bijesa i tuge naizmjenično što zna biti poprilično umarajuće.

Ribe

Ribe su, poput Rakova, izuzetno sklone promjenama raspoloženja. Uputite li im kritiku, izludiće vas svojom pretjeranom emotivnošću i uvrijeđenošću i zbog najmanje sitnice.

Ovan

Njihova potreba za neprestanom dominacijom ponekad zna biti izluđujuća. Ako nisu u centru pažnje, skloni su dramatiziranju i manipulisanju samo kako bi što pre ponovno usmjerili pažnju na sebe. Vrlo su egoistične osobe koje oduzimaju puno energije, piše “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh