Svijet

Četveročlana porodica pronađena mrtva u Engleskoj

Muškarac i žena pronađeni su mrtvi zajedno sa dvije djevojčice u kući u Norfolku u Engleskoj, objavila je tamošnja policija, a prenosi Sky News.

Porodična arhiva

Muškarac i žena umrli su od uboda nožem u vrat, dok se tačan uzrok smrti djevojčica još utvrđuje, rekli su iz policije.

Policajci su u petak ujutro pronašli tijela 45-godišnjeg Bartlomieja Kuczynskog i dvije djevojčice, za koje se pretpostavlja da su njegove kćeri. Uz njih je pronađeno i tijelo 36-godišnje žene, za koju se sumnja da je bila dio iste porodice.

Potvrđeno je također kako su muškarac i žena imali povrede od uboda nožem u vrat, a inspektori za sada ne dovode nikoga izvan porodice u vezu sa smrtima. Obdukcija dviju djevojčica obavit će se naknadno.

Inače, policija nije izašla na teren odmah nego tek nakon što su vidjeli kako je upućen hitan poziv sa navedene adrese na koji niko nije reagovao.

Glavni inspektor Chris Burgess, koji vodi istragu, rekao je:

“Nakon ovog razvoja događaja, zadovoljni smo jedino činjenicom da niko drugi nije bio uključen u incident.”

“Ove najnovije informacije samo će povećati nemir i šok koji osjećaju članovi lokalne zajednice i zato smo od samog početka odlučni provesti detaljnu i metodičnu istragu kako bismo u potpunosti shvatili kako se ovaj incident dogodio”, rekao je inspektor.

Nina Crisan rekla je kako je njen sin poznavao jednu od ubijenih djevojčica, Jasmin.

“Bila je veoma drago i jednostavno ljupko dijete”, rekla je.

“Ova je tragedija veliki šok za lokalno stanovništvo”, kaže.

“Ovo je stvarno bliska zajednica. I svi mi, čak i ako se ne poznajemo izravno, na neki način se poznajemo kroz djecu ili kroz šetnju pasa”, zaključila je, pišu Vijesti.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh