Svijet

Lufthansa nastavlja letove za Tel Aviv, američke kompanije još čekaju

Njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa nastavit će s letovima za Tel Aviv od 8. siječnja, priopćili su u petak iz te kompanije, čime je i jedan od prvih velikih međunarodnih prijevoznika koji je najavio nastavak letova otkazanih u listopadu nakon napada Hamasa.

Lufthansa - Airlineworld

Lufthansa je priopćila i da je u petak nastavila letove za Beirut zajedno sa Swiss Airlinesom i Eurowingsom, dok je za letove za Izrael najavila da će biti dostupni za rezerviranje od ponedjeljka.

American Airlines i Delta Air Lines rekli su u petak da su otkazali letove za i iz Tel Aviva do 29. ožujka, pri čemu je Delta objasnila i da nastavlja “procjenjivati uvjete”.

I United Airlines priopćio je u petak da će njegovi letovi za Tel Aviv ostati obustavljeni dok to uvjeti ne dozvole.

British Airways obustavio je letove za i iz Tel Aviva do 10. siječnja, Vueling do 13. siječnja, a Iberia Express do 29. veljače, rekao je u petak vlasnik IAG.

Air France-KLM, Ryanair i EasyJet nisu odmah odgovorili na zahtjev Reutersa za komentar o tome hoće li također nastaviti letove za Izrael,piše N1


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh