Svijet

Penzionerki horda MAJMUNA upala u kuću: Kćerka zatekla jeziv prizor, ljekari su bili nemoćni

Policija vjeruje da se nesrećna žena okliznula dok je pokušavala da im pobjegne.

Majmuni - mup

Jedna 70-godišnja žena iz Indije poginula je nakon što je čopor majmuna upao u njenu kuću i napao je.

Razjarena gomila primata zaskočila penzionerku Čatarabojnu Narsavu u okrugu Kamaredina jugu zemlje. Ona je živjela sa kćerkom u selu Ramaredi, ali je u vrijeme napada bila sama, prenosi Miror pisanje lokalnih medija.

Njena kćerka je otišla na svadbu, ali je brzo pohitala kući kako bi prevezla majku u bolnicu. Nažalost, starica je tamo podlegla povredama.

Međutim, nadležni odbacuju ideju da su penzionerku ubile životinje, ili je spotakle, nakon čega je udarila glavom u pod. Policija je ipak objavila da je zadobila povredu glave dok je pokašavala da pobjegne od majmuna i okliznula se. Takođe je utvrđeno da nema nijedan ugriz.

– Preko lokalnog stanovništva saznali smo da je, kada su je majmuni napali, pokušala da pobjegne. Pritom se okliznula i pala. Zadobila je povredu glave i preminula – saopštila je policija.

Narsavina porodica kremirala ju je ubrzo nakon njene smrti, a policija nastavlja istragu.

Fatalni napad je samo posljednja u nizu tragedija povezanih sa majmunima u Indiji, koja je dom milionima primata. Tako je u septembru prošle godine, jedan muškarac nastradao nakon što je pao sa krova svoje kuće, kada ga je napala “banda ludih majmuna”, piše Objektiv.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh