Region

Potraga za tijelom Danke Ilić: MUP pretražuje teren oko Lazareve pećine

Višednevna potraga za tijelom devojčice Danke Ilić (2) nastavljena je i danas. Policija pregleda više lokacija oko Bora. Prethodnih dana detaljno su pregledana dvorišta komšija i okolni bunari. Dvojici osumnjičenih za ubistvo dvogodišnjeg djeteta određen je pritvor do 30 dana.

pretraga - n1

Dvojica 50-godišnjaka iz Bora uhapšeni su nakon 10 dana potrage i detaljnih provjera svih tragova i informacija. Zbog sumnje da su pomogli da se sakrije tijelo, uhapšeni su i brat i otac jednog od osumnjičenih. Njima se na teret stavlja krivično djelo – teško ubistvo u saizvršilaštvu.
MUP pretražuje teren oko Lazareve pećine

Pripadnici MUP-a se nalaze na lokaciji Lazarev kanjon (Lazareva pećina) u selu Zlot, javila je reporterka N1.

Pretražuje se kanjon i duž Zlotske rijeke.

Osumnjičeni ili odbijaju da kažu gdje je tijelo ili daju kontradiktorne informacije

Kako javlja reporterka N1 Sanja Sovrlić iz sela Zlot, odakle je jedan od osumnjičenih, potraga traje u cijelom borskom okrugu. Kroz centar sela Zlot prošla su dva policijska automobila, dva policijska kombija, jedan auto i jedan kombi vatrogasne spasilačke službe.

Pretražuju se sve lokacije na koje vodi trag.

Osumnjičeni ili odbijaju da kažu gdje je tijelo, ili daju kontradiktorne informacije, a iz MUP-a nam je rečeno da paralelno sa potragom traje i ispitivanje osumnjičenih. prenosi n1


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh