Region

Ovo je bokser iz Kube koji je izboden u Novom Pazaru! Četvorica NAPALA Kubanca u HOTELU, trojica PUŠTENA poslije SASLUŠANJA

Kubanski bokser, član Bokserskog saveza Srbije, izboden je u subotu veče u Novom Pazaru, a reč je o mladiću Antoniu Bissetu.

On je tokom noći hitno prevezen u Opštu bolnicu u Novom Pazaru sa lakim telesnim povredama i tamo mu je ukazana neophodna medicinska pomoć.

Sukob je započeo ispred jedne benzinske pumpe u Novom Pazaru, a zatim se nastavio u sobi hotela u kojem je boravio povređeni sportista. Napadači su koristili oštre predmete, usled čega je kubanski bokser Antonio Biset zadobio lakše telesne povrede. Hitno je prevezen u Opštu bolnicu u Novom Pazaru, gde mu je ukazana neophodna medicinska pomoć.

Antonio Biset je postao popularan za kratko vreme u Srbiji, samim tim što se takmiči pod našom zastavom, a 2022. godine je podigao pehar na čuvenoj “Zlatnoj rukavici”.

Na svom Instagram profilu postavio je i fotografiju Veljka Ražnatovića.

Kako je preneo portal “Sandžak danas” svi osumnjičeni, njih četvorica, koji su prethodno uhapšeni i sprovedeni kod dežurnog tužioca, pušteni su da se brane sa slobode.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh