Region

Teška nesreća u Crnoj Gori: Troje mladih poginulo na putu Bar-Ulcinj, strašni prizori na cesti

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između subote i nedjelje na putu Bar – Ulcinj poginule su tri mlade osobe, saopštio je jutros Operativno komunikacioni centar Uprave policije Crne Gore.

Nesreća - Primorski

U saobraćajnoj nesreći u mjestu Vidikovac poginuli su D.M (21) iz Ulcinja, B.B. (20) iz Bara i N.D. (18) iz Rožaja, navedeno je u saopštenju.

Nesreća se dogodila oko 40 minuta poslije ponoći, prenose crnogorski mediji.

U Opštoj bolnici Bar, na medicinskom zbrinjavanju su L. P. (18) i A. V. (18) iz Bara, koje su zadobile povrede opasne po život.

“U Opštu bolnicu Bar, u noći između subote i nedelje, dovezena su tri pacijenta koji su zadobili teške povrede u saobraćajnoj nezgodi. Jedna osoba je, na žalost, preminula tokom prijema. Dvije osobe su medicinski zbrinute u našoj zdravstvenoj ustanovi. Stabilnih su parametara. Zbog prirode povreda pacijenti će biti upućeni u Klinički centar Crne Gore”, kazao je za Primorski portal dr Rade Stanisavljević, dežurni ljekar u Opštoj bolnici Bar.

Prema navodima iz policije, u sudaru je učestvovalo vozilo marke “Audi A3”, ulcinjskih registarskih oznaka i automobil marke “Seat”, barskih tablica, piše Primorski portal.

Policija nije navela kako je došlo do nesreće, a istraga je u toku. prenosi n1


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh