Region

SNIJEG PARALISAO BEOGRAD: Pogledajte snimke kolapsa u saobraćaju VIDEO

Kolaps u saobraćaju u Beogradu usljed jake vijavice

Beograd, kao glavni grad Srbije, nije pošteđen uticaja trenutnog pogoršanja vremena koje je zahvatilo veći deo zemlje. Snijeg koji snažno veje već satima stvorio je snežni prekrivač koji je gotovo okovao prestonicu, rezultirajući zastojima u saobraćaju, prenosi republika. U pojedinim beogradskim opštinama, poput Kumodraža i Mirijeva, situacija je postala alarmantna, sa stvaranjem velikih kolona vozila i blokiranim ulicama. Čak i zimska služba zapela je u gužvi, što dodatno komplikuje situaciju.

Problemi u Kumodražu i Mirijevu

Kumodraž je jedna od opština u kojoj se stvorila značajna kolona vozila, a prema snimcima koje su građani podelili na društvenim mrežama, čini se da je situacija postala nepodnošljiva. Slična situacija se dogodila i u Mirijevu, gde je ulica Vitezova Karađorđeve Zvezde blokirana, sprečavajući normalan protok saobraćaja. Uz to, čak šest autobusa je blokirano na okretnici na Lešću, što dodatno otežava situaciju.

View this post on Instagram

A post shared by SERBIA LIVE – BEOGRAD (@serbialive_beograd)

Pogoršanje Vremena i Najave RHMZ-a

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) najavio je pogoršanje vremena za danas, a u subotu se očekuje još hladnije vreme sa snegom u centralnim i južnim krajevima. Jutarnje temperature će se kretati od -4°C do 0°C, dok će maksimalne dnevne temperature biti od 0°C do 3°C. U nedelju se očekuje mraz u jutarnjim časovima, dok će na severu zemlje biti sunčano, a u centralnim i južnim predelima promenljivo oblačno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh