Region

Dramatični snimci evakuacije sa splava „Kartel“

Poznati beogradski splav “Kartel” na Novom Beogradu sinoć je potonuo dok je na njemu bio veliki broj ljudi, zbog čega su intervenisale sve raspoložive jedinice policije Sektora za vanredne situacije, a objavljeni su i dramatični snimci evakuacije.

splav Kartel - Nova.rs

Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagram stranici 192, na licu mjesta bilo je više spasilaca.

Ljudi koji su tu večer bili na splavu, očigledno u panici plivaju do obale.

Podsjećamo, prilaz do splava potpuno je potonuo. Kako su svjedočili gosti „Kartela“, sve je počelo tučom. Naime, jedan od mladića koji je sinoć bio na ovom splavu rekao je da je obezbjeđenje počelo da izbacuje goste. Zbog čega – nisu im rekli.

Potom je, prema svedočenju, počela tuča i sukob sa obezbjeđenjem. prneosi n1


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh