Region

“MOJA KĆERKA (13) JE POD UTICAJEM MUŠKARCA OD 48” Majka otkriva jezive detalje o djevojčici koja je bila NESTALA U ČAČKU

Roditelji ne znaju šta da rade sa maloljetnim djetetom koje je pod uticajem odraslog muškarca.

Majka čija je ćerka pronađena sinoć u Čačku, ogorčena je na institucije koje nisu uspjele da procesuiraju muškarca za kojeg ona tvrdi da je u neprimjerenim odnosima sa njenom ćerkom.

Kako je objasnila, ona i njen suprug su podneli krivičnu prijavu za obljubu maloletnog deteta, ali da se u tom postupku nije daleko odmaklo, uprkos činjenici da postoji lekarski nalaz da je devojčica razdevičena.

– Garantujem da je ona sa njim i da joj je on oduzeo nevinost. Podneli smo krivičnu prijavu za obljubu, nemamo saznanja da se tu nešto konkretno i uradio. Nikada ništa nije preduzeto. I ako ćerka tvrdi da joj je nevinost oduzeo bivši momak, u to ne verujem jer je ona pod uticajem muškarca od 48 godina. Ako ga ikada budem srela, ja ću mu presuditi golim rukama – rekla je ogorčeno majka za medije.

Ona objašnjava da su njen suprug i ona primili njegovog kolegu u kuću, ali da je on to iskoristio da im, kako kaže, “upropasti dete”.

– Mi smo ga ljudski primili u kuću kada je bio u nevolji, a on nam ovako vraća. Ja više svoje dete ne prepoznajem, ona je razdražljiva, urla, plače, galami, nikoga ne sluša, odbija da jede, potpuno je poludela, preklinjem nadležne u institucijama da nam pomognu – kazala je majka i dodala:

-Treba li da čekam da mi dete ubiju pa da neko nešto uradi. Tvrdim da se ona i dalje viđa sa njim, iako tvrdi suprotno. Podneli smo krivičnu prijavu i ništa…Dete je u psihičkom haosu i njoj je potrebna Hitna pomoć.

Očajna majka kaže da o kolegi njenog supruga koji joj je zaveo ćerku ne zna skoro ništa.

– Ne mogu da poverujem da normalan čovek može ovako nešto da radi. Nije mi jasno kako on do sada nije uhapšen. Ako mi znamo da je sličan zločin počinio i u drugom mestu, pa ga proterali, zašto nadležni u Čačku spavaju…Mi kao porodica nismo nasilni i nikada to nismo bili, čovek nam je napravio pakao od života. Dete instruiše da nas prijavljuje za nasilje, nemoćni smo, nemamo drugog izlaza, svoje dete ne prepoznajemo – tvrdi majka.

Više javno tužilaštvo u Čačku se danas oglasilo tvrdnjom da je predmet otvoren i da policija ispituje ceo slučaj.

– Obaveštavamo vas da je u međuvremenu bilo još prijavljenih događaja u vezi maloletnog deteta, pa je tužilaštvo preko Policijske uprave Čačak nastavilo da vrši provere i prikupljanje potrebnih obaveštenja, radi utvrđivanja potpunog i tačnog činjeničnog stanja koje je neophodno za donošenje odluke u ovoj krivično pravnoj stvari – kazali su u čačanskom tužilaštvu.

Ranije danas, mediji su otkrili da je osumnjičeni Čačanin objavio pregršt snimaka sa devojčicom na kojima muškarac piše da mu je to ćerka.

Na jednom video zapisu ona je u kupaćem kostimu, a na drugom je sa njenih 13 godina uči da vozi i govori: “Ako mi slupaš kola ima tata da ti bude seksoman. Pogledajte, Vera i Bobo, šta ja učim vašu ćerku”, prenosi SD.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh