Region

Miloševićev unuk postaje član Glavnog odbora SPS

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da će na današnjoj svečanoj sjednici Glavnog odbora SPS predložiti da u taj odbor bude uključen unuk Slobodana Miloševića, Marko Milošević.

Mesto: Beograd Datum: Mon Jul 17 15:26:45 CEST 2023 Dogadjaj: POLITIKA - Svečana sednica Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) povodom 33 godine od osnivanja Fotoreporter: Ana Paunković Ličnosti: Marko Milošević Izvor: FoNet

Dačić je novinarima pre održavanja sednice Glavnog odbora SPS rekao da je to bila „njegova velika želja“, da se bavi društvenim problemima.

Istakao je da mu je drago što je u društvu dragih prijatelja i partijskih drugova.

Za njega je, kako kaže, ideja SPS „večna“ i da mu je drago što „postoji u kontinuitetu“, uveren da će ta ideja „tek da postoji“.

Marko Milošević mlađi rekao je kako će dati sve od sebe da doprinese SPS i društvu i naglasio da je međunarodno javno pravo njegova velika ljubav zbog čega će Srbija doneti što bolje rešenje na tom polju.

Da podsetimo, predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da bi učešće socijalista u Narodnom pokretu za državu bilo dobro, prvo za Srbiju, a onda i za SPS, o čemu sagovornici Danasa smatraju da Dačić i navedena stranka isključivo brinu o ostanku na vlasti, a da im nije važno sa kim će je vršiti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh